BLOSSOM TAINTON

 

SHAKE IT! Sweden har under det första året skapat ett samarbete med Blossom. Senaste samarbetet var på en träningsresa till Mallorca. Hon säger följande om konceptet:

”Jag fick en bra magkänsla redan vid första titten på konceptet, vilket gjorde mig nyfiken att få träffa dess upphovsman och veta mer. Är det något jag verkligen kan längta till nuförtiden så är det glädjen i dansen. Det finns dans på många ställen i många former men hur får man med dem som aldrig vågat sig på ett danspass? Även om det finns pass som vi ”gamla” dansare tycker är enkla, så är det inte riktigt sant för dem som tycker att de har 2 vänster fötter och obefintlig koordination.

I SHAKE IT! Sweden har Ingela verkligen lyckats sprida dansglädjen till ALLA. Jag har sett det själv med egna ögon hur folk faktiskt blivit så glada att de börjat gråta. De trodde inte de hade förmågan och det fanns de som även tappat träningslusten helt. Dansen gör det med människor, om vi känner oss trygga och avslappnade. När vi kan strunta i om någon ser oss och vad vi har på oss. När vi kan ge oss hän till musiken och bara släppa loss.

DET är precis vad The House Fitness förmedlar. DET är vad de utstrålar. Det är vansinnigt kul, härligt, tokigt, svettigt, sexigt…

Jag visste att det skulle bli skitbra, men det blev ännu bättre!”

B