SHAKE IT! är för ALLA! #vägratråkigträning

 

SHAKE IT! består av 11 st olika tnesspass där alla kompletterar varandra. Schlagerpuls, The 80’s, Buggaloo och Shake & Drum är några av våra pass. Passen är ENKLA och vi använder oss av DANSINSPIRERANDE steg och förvandlar detta till ett roligt tnesspass där vi under passets gång lär ut en koreogra från början till slut. En träningsform där vi med GLÄDJE och EUFORI jobbar oss igenom hela kroppen, och glömmer tiden och det jobbiga som vissa förknippar med träning och aktivitet. Inom SHAKE IT! jobbar vi alltid med hashtagen #vägratråkigträning.

Fitnesspassen liknar i uppbyggnaden ett aerobicpass, dvs releasen lärs ut på varje pass från början till slut och avslutas med en magisk finaldel. Releasens finallåt körs om och om igen, då vi tillsammans lyfter taket! Vår grundfilosofi är: Kom som du är, känn dig som hemma och må bra!

Varje release släpps 3 veckor innan releasesläpp. Material till nästa release finns att tillgå redan efter 10 gånger om anläggningen och medlemmarna önskar detta. Vi vill att våra utövare ska känna en fräschhet i våra pass och känna inspiration inför nya releaser. Men licenstagaren väljer själv när den nya releasen läggs in på schemat.

Som instruktör är fitnesspassen också LÄTTA ATT LÄRA UT och instruera då vi sätter gruppen i första läget, alltså inte exakta steg till varje 8:a i musiken. Något som uppskattas av våra instruktörer som använder sig av SHAKE IT! idag. Inom SHAKE IT! tror vi på våra insturktörer och ger alla den möjligheten att skapa mycket av känslan på passen själva genom musikval och steg inom vissa delar av passet.

Nu finns SHAKE IT! på licens vilket innebär att alla kan använda sig av den här härliga glädjen! Det är redan era som är intresserade av vår filoso och en stor träningskedja i Sverige köpte in konceptet redan innan det kom ut på licens, så haka på du/ni också! Spännande framtid väntar, det SPRITTER i hela kroppen.

Med ett leende på läpparna hälsar vi er alla varmt välkomna till framtidens ROLIGASTE träningskoncept!

 

NEWS

Efter att ha tagit en av ACTIC:s många anläggningar till 1:a i Sverige vad gäller deras gruppträning (beläggning) tar vi nu nästa steg i framtiden. Ett nytt fitnesskoncept som under det första året uppnått samarbete med Blossom & Kayo samt även sprider sig till Tyskland. Vill ni vara först i just er stad och ta hand om alla människor som finns i närheten av er och frågar efter konceptet? Maila oss på info@shakeitsweden.se

SHAKE IT! (Fd The House Fitness) lanserades mars 2017 och har under konceptets första år utvecklat samarbete med Blossom Tainton samt med andra stora företag och anläggningar som tagit in konceptet. SHAKE IT! stod också som enda fitnessföretag på scen under förra årets gala, Guldhjärtat 2017, på Berns Salonger i Stockholm.

 

GRUNDARE AV SHAKE IT!

Releaserna koreograferas av grundaren av konceptet, Ingela Arrbrant. Efter en start som professionell dansare/musikalartist, fick hon utnämnelsen Årets Dansare i Sverige och jobbade flera år både på och bakom scen i Sverige och utomlands. Genom åren har hon jobbat med regissören Eva Rydberg, koreograf åt Idol-deltagare, koreograferat företagsevent och awards, varit med i musikaler samt haft olika TV-uppdrag.