NOMINERAD TILL GULDHJÄRTAT!


Ingela Arrbrant, Shake it! Sweden, är nominerad till årets gruppträningsinstruktör 2018 på Guldhjärtat!! Länk här nedan:

Länk till röstningen: https://sv.surveymonkey.com/r/guldhjartat-grupptraning

Guldhjärtat är fitness-Sveriges Oscarsgala, som äger rum på Berns Salonger den 1 december 2018. En gala för att hylla alla träningshjältar som ger lite extra till sin omgivning.

Se Ingelas nominering nedan:

”Ingela Arrbrant, Shake it! Sweden:

En riktig glädjespridare. Hon vågar vägra tråkig träning. Glad inspirerande härlig tjej som ger stöd och peppning. Jag hade glädjen att få träna för Ingela under en träningsresa till Mallorca (FAB50) där hon försökte få ett gäng klimakteriedrabbade kvinnor att röra på höfterna i takt till musik. Har aldrig träffa en tränare som spridit så mycket glädje och peptalk att man i slutet av veckan kände sig som värsta Shakira. Hoppas hon vinner, hon förtjänar all uppskattning. Ingela har ett sånt engagemang.”